top of page

Brothers and Sisters

Met mijn nieuwe ensemble Brothers and Sisters waren we te gast bij Radio 4 programma Spiegelzaal en werd ons concert in Dordrecht opgenomen voor BRAVA televisie. Pianoduo Martijn en Stefan Blaak zijn excellente pianisten. Zij begeleiden mij en mijn zus Josefien (sopraan) in het programma 'Liefde'. Liederen van Liszt, Lorca en De Falla, operaduetten van Nicolai en Mozart, een sprankelend concertprogramma dat een groot publiek kan bekoren. Voor meer informatie mail naar charlottestoppelenburg@hotmail.com.

With our new ensemble Brothers and Sisters we had a recording for Radio 4 Spiegelzaal and Brava Television! Pianoduo and brothers Martijn and Stefan Blaak are excellent pianoplayers that accompagny me and my sister Josefien (soprano) in a programme called "Love." Lieder by Liszt, Lorca and De Falla, operaduets by Nicolai and Mozart, a sparkling concertprogramme that can enchant a large audience. For more information please contact charlottestoppelenburg@hotmail.com.

Edited Image 2014-12-11-16:42:44

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page